Sparing

Har du midler som ”kjeder seg” på en vanlig konto? Vet du ikke helt hvor, eller hvordan, de bør plasseres? Spar med 4,80 prosent effektiv rente, sørg for at de legger på seg. På en uvanlig god høyrentekonto – like enkel å åpne som den er i bruk.

Hverdagen er travel, det er ikke noe nytt. Man har rett og slett ikke tid til å få full oversikt. Heller ikke over alt som tilbys av finansielle tjenester, til dem som har midler oppspart.

Uten å spekulere i alternativene, er en høyrentekonto med gode betingelser et valg som er like trygt som det er godt. Du vet hva som skjer med pengene dine; de legger på seg – og du vet også hvor mye. Du har dessuten enkel tilgang til dem, når som helst.

Det er ingen gebyrer eller kostnader ved å ha en høyrentekonto hos oss!

Start sparing
illustration

 

Hvor mye kan jeg spare?

Beløpet må være mellom 50.000 og 2.000.000 kroner, og du må spare som privatperson. Med høyrentekonto i Kraft Bank får du konkurransedyktig innskuddsrente, gebyrfri sparing, månedlig kapitalisering, ingen gebyrer eller begrensninger i uttak. Dersom antall uttak per år overstiger 12, gjøres videre uttak gebyrfritt ved å kontakte banken. Det er heller ingen bindingstid. Sammenlign gjerne våre betingelser med andre banker på finansportalen.no.

Så enkelt er det

Åpne konto gjør du raskt og enkelt. Logg inn med BankID og fyll ut søknadsskjema. Uttak er også enkelt. Du administrerer det fra vår nettside, og pengene er på din ordinære bankkonto senest i løpet av to bankdager. Innskudd til høyrentekontoen din gjøres ved hjelp av ditt unike KID-nummer, som du finner ved innlogging i innskuddsportalen. Beløpet betales inn til konto 3207.22.78819.

Fullstendige avtalevilkår for høyrentekonto finner du her

Som norsk bank, er Kraft Bank medlem av Bankenes Sikringsfond. Innskuddsgarantien fra sikringsfondet dekker inntil 2.000.000,- per kundeforhold. Her finner du mer informasjon om Bankenes Sikringsfond

Banken som hjelper deg med å få orden på økonomien
Se hva vi kan gjøre for deg