Om Kraft Bank

Vi hjelper privatpersoner som sliter med en vanskelig økonomi gjennom å tilby refinansiering av lån med sikkerhet i bolig og gi gode råd på veien videre mot en friskmeldt økonomi. Til deg som allerede har god økonomi, tilbyr vi i tillegg spareprodukter.

Kraft Bank hjelper folk med økonomiske problemer på en skikkelig måte.

For oss er det viktig at vi kjenner kunden, og at de kjenner oss. Vi gir en personlig, løsningsorientert oppfølging som gjør at de føler at de virkelig blir hjulpet. 

Kraft Bank startet sin virksomhet i mai 2018, etter å ha fulltegnet en emisjon på 300 millioner kroner. I dag har vi i overkant av 30 ansatte, som alle sammen er glade for å få tilby en bedre hverdag til et voksende antall kunder. 

Refinansiering med sikkerhet i bolig.

Vi tilbyr primært refinansiering til kunder med en komplisert eller vanskelig økonomi, og legger vekt på at dette gjøres en skikkelig måte.

Lån gis hovedsakelig mot pant i bolig og andre formuesverdier. Til en pris som gir et fornuftig forhold mellom risiko og avkastning.

Kraft Bank tilbyr også meget gode spareprodukter.

Det skal lønnes seg å spare – spesielt i Kraft Bank. Som kunde hos oss skal du uansett, enten du sparer eller trenger hjelp til refinansiering, sitte igjen med én høyst reell følelse: Situasjonen din skal ha bedret seg – betydelig.

Kraft Bank benytter låneagenter som salgskanal, men tar også imot kunder direkte. Kontakt oss.

Ledelse

Kraft Bank har etablert et team med betydelig bankkompetanse både innen ledelse, systemer og ikke minst rådgivning.

Svein Ivar Førland

Adm. direktør

Ole Jacob Olsnes

Finansdirektør

Jonathan G.W. Sunnarvik

Direktør juridisk

Sune Svela Madland

Direktør kunde og marked

Trenger du hjelp med å få orden på økonomien?

Se hva vi kan gjøre for deg