Tjenester

Økonomisk førstehjelp

Livet er uforutsigbart. Man vet aldri hva som kommer rundt neste sving. 

Du kan vikle deg inn i økonomisk rot du ikke ser en vei ut av. Eller du kan bli rammet av arbeidsledighet, skilsmisse eller sykdom - som igjen får konsekvenser for hverdagsøkonomien din.

Ved å refinansiere dyr gjeld inn i et nytt boliglån, kan din økonomiske situasjon bli mer forutsigbar.

Vårt felles mål er at du så fort som mulig skal gjenvinne kontrollen over egen økonomi, slik at du kan søke om normal finansiering i framtiden. Det er et krav fra vår side at løsningen vi tilbyr deg alltid skal sette deg i en bedre økonomisk situasjon, enn den du hadde fra før. 

Det kaller vi økonomisk førstehjelp. 

Les mer om refinansiering

Økonomisk rådgivning

Er du god venn med økonomien din, eller har dere et mer anstrengt forhold? Er det ting som er vanskelig å snakke om? Kunne du hatt godt av å bringe noen andre inn i samtale, en venn, kjæresten, eller en kollega? Kanskje er det slik at du helst holder økonomien din for deg selv?

Det som i alle fall er helt sikkert, er at der er lurt å være bevisst på forholdet ditt til økonomi og kanskje tenke litt på hva du er flink til og hva du ikke helt har kontroll på. Få oversikt og ta kontroll, så slipper du å bekymre deg i hverdagen.

Vi tar opp hverdagsaktuelle problemstillinger og gir tips og råd om smått og stort som kan være nyttig for folk flest, enten saldoen på kontoen har pluss eller minus foran seg. Kanskje blir det færre minuser og flere plusser fremover?

Les mer

Sparing

Har du penger stående på en brukskonto med lav innskuddsrente?

Vi tilbyr gode betingelser for deg som har romslig økonomi og vil plassere pengene på en trygg og forutsigbar høyrentekonto.

Les mer

Investering

Har du investert i Kraft Bank? Hold deg oppdatert på hvordan det går med oss i vår Investor Relations-seksjon. Der legger vi ut rapporter, webinarer og annet som kan være nyttig for deg.

Du kan også melde deg på oppdateringer fra oss, og få en e-post hver gang vi har noe nytt å fortelle.

Les mer

Lurer du på noe? Send oss en melding!

Banken som hjelper deg med å få orden på økonomien
Se hva vi kan gjøre for deg