Tjenester

Økonomisk førstehjelp

Livet er uforutsigbart. Det er enklere enn du tror å miste kontrollen.

Starten er gjerne at en regning blir liggende og så kommer det en purring. For mange er allerede dette ubehagelig. En purring koster deg ekstra, men utover det har den ikke store konsekvenser.

Glemt regning blir til purring eller betalingsoppfordring. Glemmer du den, er neste steg inkassovarsel. Varsel blir til inkassokrav og før du vet ordet av det, er du kalt inn til Forliksrådet. Møter du ikke opp der er veien kort til betalingsanmerkning, utleggsforretning og i ytterste konsekvens; tvangssalg av bolig.

Ved å refinansiere dyr gjeld inn i et nytt boliglån, kan din økonomiske situasjon bli mer forutsigbar.

Les mer

Økonomisk rådgivning

Er du god venn med økonomien din, eller har dere et mer anstrengt forhold? Er det ting som er vanskelig å snakke om? Kunne du hatt godt av å bringe noen andre inn i samtale, en venn, kjæresten, eller en kollega? Kanskje er det slik at du helst holder økonomien din for deg selv?

Det som i alle fall er helt sikkert, er at der er lurt å være bevisst på forholdet ditt til økonomi og kanskje tenke litt på hva du er flink til og hva du ikke helt har kontroll på. Få oversikt og ta kontroll, så slipper du å bekymre deg i hverdagen.

Vi tar opp hverdagsaktuelle problemstillinger og gir tips og råd om smått og stort som kan være nyttig for folk flest, enten saldoen på kontoen har pluss eller minus foran seg. Kanskje blir det færre minuser og flere plusser fremover?

Les mer

Sparing

Har penger stående på en brukskonto med lav innskuddsrente?

Vi tilbyr gode betingelser for deg som har romslig økonomi og vil plassere pengene på en trygg og forutsigbar høyrentekonto.

Les mer

Investering

Har du investert i Kraft Bank? Hold deg oppdatert på hvordan det går med oss i vår Investor Relations-seksjon. Der legger vi ut rapporter, webinarer og annet som kan være nyttig for deg.

Du kan også melde deg på oppdateringer fra oss, og få en e-post hver gang vi har noe nytt å fortelle.

Les mer

Lurer du på noe? Send oss en melding!

Banken som hjelper deg med å få orden på økonomien
Se hva vi kan gjøre for deg