Banken som hjelper deg med å få orden på økonomien

Vi hjelper deg med din økonomiske situasjon

Økonomisk førstehjelp

Refinansiering, eller omstartslån, er ofte løsningen når økonomien har fått seg en knekk og det har ballet på seg. Ved å refinansiere kan du nullstille, og med en god plan hjelper vi deg tilbake til ordinær bank med friskmeldt økonomi. 

Les mer

Økonomisk rådgivning

Økonomi er ikke A4 og likt for alle. Vi tror at de som har vondt i økonomien, fort har vondt i livet. Derfor ønsker vi å dele våre beste tips og råd til hvordan du kan ha et best mulig forhold til økonomien din.

Les mer
illustration

Om Kraft Bank

Kraft Bank hjelper folk med økonomiske problemer på en skikkelig måte.

Vi hjelper privatpersoner som sliter med en vanskelig økonomi gjennom å tilby refinansiering av lån med sikkerhet i bolig og gi gode råd på veien videre mot en friskmeldt økonomi. Til deg som allerede har god økonomi tilbyr vi i tillegg spareprodukter.

Les mer om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tjenester
illustration

Har du rotet til økonomien? Vi kan kanskje hjelpe.

  1. Vi går gjennom økonomien din og ser på muligheten til å refinansiere for å løse opp i inkasso og betalingsanmerkninger.

  2. Det er et ufravikelig krav for oss at utfallet skal være at vi setter deg som kunde i en bedre situasjon enn du er i. Klarer vi ikke det, kan vi heller ikke tilby lån.
  3. Ser vi at vi kan klare dette, tilbyr vi deg refinansiering. Da legger vi opp en plan for å få friskmeldt økonomien din. Målet er å få deg tilbake på beina og over i ordinær bank når du er klar for det. 

Hva er inkasso?

Vi har alle glemt en regning og to og fått den sure purringen med et unødvendig gebyr som kunne vært unngått. Men noen ganger går det videre med inkassovarsel, inkassokrav og til slutt rettslig inkasso. Da kan det fort bli dyrt og uhåndterbart.

For de fleste handler det faktisk bare om å huske å betale regningen.

Les artikkelen vår om inkasso her og lær hvordan det fungerer - og hva som kan gjøres for å unngå dyre gebyrer og salærer.

Hva er inkasso?
Banken som hjelper deg med å få orden på økonomien
Se hva vi kan gjøre for deg