Har du betalingsanmerkninger? Får du ikke lån i andre banker? Vi kan hjelpe deg med refinansiering om du kan stille pant i din egen eller andres bolig.

Om oss - Kraft Bank

Få orden i økonomien med refinansiering 

Livet er uforutsigbart. Man vet aldri hva som kommer rundt neste sving. Du kan vikle deg inn i økonomisk rot du ikke ser en vei ut av. Eller du kan bli rammet av arbeidsledighet, skilsmisse eller sykdom – som igjen får konsekvenser for hverdagsøkonomien din. Ved å refinansiere dyr gjeld hjelper vi deg med å gjøre din økonomiske situasjon mer forutsigbar.  

Hvordan fungerer refinansiering hos oss? 

Kraft Bank vil hjelpe deg som har økonomiske utfordringer eller en komplisert økonomi – enten du har betalingsanmerkninger, eller av ulike årsaker ikke får lån i andre banker. 

Når du søker om lån i Kraft Bank vil først en rådgiver ta en grundig analyse av din situasjon. Dersom du kvalifiserer til refinansiering, vil rådgiveren i samarbeid med deg utarbeide en plan for en bedre økonomisk fremtid.  

Når vi refinansierer, samler vi alle krav du har imot deg til én regning. Dette vil som oftest føre til lavere månedlige kostnader, som kan gjøre det lettere for deg å unngå flere inkassosaker og betalingsanmerkninger.  

Samtidig gir vi deg rentegaranti i 3 år. Rentegaranti betyr at renta ikke øker de 3 første årene du er kunde. 

Vårt felles mål er at du så fort som mulig skal gjenvinne kontrollen over egen økonomi, slik at du kan søke om normal finansiering i framtiden.  

Søk om hjelp her

Viktig informasjon om BankID

Alle nettsteder som bruker BankID til innlogging og signering har for tiden tekniske problemer. Hovedproblemet er at innlogging og signering med BankID ikke fungerer på første forsøk. De som prøver igjen flere ganger, eller senere på dagen, lykkes som oftest til slutt. Dette gjelder alle BankID'er som er utstedt i Norge, og BankID jobber med å løse situasjonen.

Enkelte får feilmelding med beskjed om å kontakte banken - dette er ikke nødvendig.